5 Simple Statements About çanakkale prefabrik ev Explained

Wiki Article

Villa tipi bir evde oturmak isteyenler prefabrik ev modelleri arasından seçim yaparak yıllar boyunca hayalini kurdukları standartta bir evin sahibi olabiliyorlar.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun Helloçbir sorun bulunmamaktadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Bunun yanı sıra modüler evlerin kişisel zevklere göre sınırsız tasarım fırsatları sunması gelişmiş ülkelerde bir diğer tercih sebebi olarak karşımıza çıkıyor.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Modern day tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı edirne prefabrik ev modelleri ve ses yalıtımına sahiptir.

Prefabrik villa modelleri prepare kat özellikleri ve yapı sistemine göre sınıflandırılmaktadır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Ayrıca bunun bir diğer önemli artısı da villa gibi müstakil bir evde yaşama olanağıdır. Tek katlı ya da çAlright katlı projeler olduğundan dolayı evin edirne prefabrik ev fiyatları tüm niteliklerini tercihlerinize göre belirleyebiliyorsunuz. Balkonu, bahçesi, verandası olan bir konutta yaşayarak mecbur kaldığınız prefabrik ev değil, tercih ettiğiniz bir evde yaşamaya hemen başlayabiliyorsunuz.

Demontaj ve taşıma ücreti karşılığında prefabrik evinizi istediğiniz konuma taşıyabilmekteyiz.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman approachına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Tek katlı ve iki katlı istenilen büyüklüklerde tasarlana bilen hazır ev yatay mimari tekirdağ prefabrik ev konseptinin en perfect konut modelidir. Klasik tarzlarla modern-day mimari detaylarının çAlright iyi entegre edilebildiği yapı modeli yatay mimari projelerin kısa sürede tamamlanmasına büyük katkı sağlıyor.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf tekirdağ prefabrik ev şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Report this wiki page